Ανάλογα με τη Γη στην οποία γεννιέται,
ο καφές παίρνει διαφορετικούς χαρακτήρες.
Για τα μείγματα μας επιλέξαμε τις εξαιρετικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στο Αιθιοπικό οροπέδιο, εκείνες που προέρχονται από τα βουνά της Γουατεμάλας και εκείνες της κεντρικής Αμερικής, θεωρούνται από τις καλύτερες ποιότητες στον κόσμο για γευστική πληρότητα, ισορροπία και αρωματική ένταση.
Η ένταση της γεύσης,η επιμονή επίγευση και η αρμονία του αρώματος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσπρέσο Mirsela Pappagallo Rosso.
αξεπέραστο σώμα σε πλήρη αρμονία με την ιταλική παράδοση από τους πιο διαλεχτούς κόκκους Arabica και Robusta.
H εξαιρετική ποιότητα του αξιολογήθηκε από το διεθνές ινστιτούτο στον καφέ, ανεξάρτητο και επιστημονικό σωματείο που έχει ως σκοπό την αξιολόγηση των αρωμάτων και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του καφέ και έχοντας πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα αξιολόγησης τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο το 2008, το 2010, το 2012, το 2013, το 2014, το 2016 και το 2017.
Το βραβευμένο χαρμάνι που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε.